torsdag 1 maj 2008

Nedräkning



Äntligen är det maj månad! Som loppan har längtat. Maj är nämligen födelsedagsmånaden och nu kan nedräkningen börja på riktigt. 15 dagar kvar! Den 15 maj är en torsdag och då är det kalas på dagis. På lördagen efter är det dags för vuxenkalas och på söndagen stundar det efterlängtade barnkalaset. 14 kompisar från dagis är inbjudna. Jag ber till vädergudarna varje dag efter värme och solsken så att vi slipper trängas inomhus på 62 kvadratmeter.

Planeringen är i full gång, allt från vilka tårtor vi ska ha (ja, plural) till vilka lekar som ska lekas. Eftersom loppan är ett big fan of melodifestivalen blir det nog mycket musikinspirerade lekar. Ballonger är redan inköpta, liksom servetter och plastmuggar med Nalle Phumotiv. Och sugrör såklart! Och igår, just igår, lärde sig loppan att blåsa upp ballonger. Väldigt praktiskt!

2 kommentarer:

Mildamakter sa...

Ska det inte vara Kitty-motiv på muggarna?? ;o)
Varje gång jag ser den där vita katten så tänker jag på din tös...gick förbi en affär här i stan som säljer maaaaassor av sådana saker och tänkte att det måste vara ett eldorado för S ;o)
Hur gammal blir hon förresten??

Saga sa...

5 år!!!!! Kan knappt fatta det!
Kittyhysterin har lagt sig något, men hon är fortfarande väldigt poppis :)